fbpx
Baba oltási csomag

Baba oltási csomag

„Baba oltási csomag” elnevezésű szolgáltatásunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy gyermekorvosi támogatást biztosítsunk a legkisebb korosztály számára – akár újszülöttkortól kezdve – kétéves korig.

Baba oltási csomag

Gyermekorvosi Központunk bármely szakterületén nyújtott orvosi konzultáció és vizsgálat 15% kedvezménnyel vehető igénybe. *

kapcsolat

Keresse kiemelt ügyfél kapcsolattartónkat
a +36 30 708 2884 számon

Minden család életében hatalmas változást jelent egy baba érkezése. Az elsőszülött hazatérése egy teljesen új, addig soha nem tapasztalt élethelyzetet teremt, nem kis kihívás elé állítva a szülőket. Testvér érkezésekor a korábban kialakított, megszokott napi ritmus ismét felborul, de ilyenkor már nem csak a szülők, hanem a nagyobb testvér, testvérek alkalmazkodóképessége is előtérbe kerül. Ebben az időszakban nagy segítséget jelent egy támogató, segítő gyermekorvos.

A „Baba oltási csomag” keretén belül rendszeresen ellenőrizzük a babák fejlődését, tanácsainkkal segítjük, hogy testi-, értelmi- és mozgásfejlődésük minél kiegyensúlyozottabb legyen, az esetlegesen szükséges korrekciókat pedig időben és szakszerűen megtegyük.

A rendszeres találkozások során a picik számára további költségek nélkül biztosítunk egy csecsemőkori ultrahang szűrővizsgálatot, valamint az életkorhoz kötött kötelező védőoltások és a választható, javasolt, nem kötelező oltások beadását. A „Baba oltási csomag” az első két életév során újszülött kortól összesen 18 tervezett vizitet tartalmaz, egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal bővítve.

Kiegészítő szolgáltatások:

* A korábban felsorolt személyes találkozókon túl – orvosilag indokolt esetben, az alapellátást végző orvosunk javaslata alapján –
Gyermekorvosi Központunk bármely szakterületén nyújtott orvosi konzultáció és vizsgálat 15% kedvezménnyel vehető igénybe a „Baba oltási csomag” révén.
Szakorvosi igény esetén az alapellátást végző orvos a konzulens személyére javaslatot tesz (szerződött orvosaink közül).

Személyes vizit akár 18 alkalommal!

Térítésmentes online konzultáció, havonta egy, előzetesen egyeztetett időpontban.

Térítésmentes receptírás kapcsolattartónkkal történt telefonos egyeztetést követően.

A csomagba tartozó vizsgálatok során díjmentes a receptírás.

baba oltási csomag

BABA OLTÁSI CSOMAG

Teljes oltási csomag születéstől kezdve egészen kétéves korig.
18 tervezett vizitet tartalmaz.