fbpx
Rólunk - Dr. Kovács Tibor

Rólunk

A KidsVital Gyermekorvosi Központot közel egy éves előkészítő munkát követően hoztuk létre, de 15 éves magánegészségügyi szakmai tapasztalat áll mögötte.
Alapítója és társvezetője Dr. Kovács Tibor csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos, aki megszervezte és több mint 10 évig vezette Magyarország egyik első, magán gyermekgyógyászati központját a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet keretein belül.

Dr. Kovács Tibor – orvos szakmai vezető

Saját gyermekorvosi és szakmai vezetői tapasztalatai alapján álmodta meg a KidsVital Gyermekorvosi Központot, mely kizárólag csecsemők és gyermekek ellátására fókuszál!

Rendeléseinket az EMINEO Magánkórház exkluzív keretein belül kezdjük el, így biztosítva az első perctől kezdve a kiváló környezetet és hátteret a központunknak. Az első lépéseket követően az a célunk, hogy néhány hónap múlva, egy minden tekintetben a gyermekellátást szolgáló rendelőegység álljon kis pácienseink és szüleik rendelkezésére. Újonnan csatlakozó szakemberekkel folyamatosan bővítjük a gyermekgyógyászaton belül lefedett szakterületeinket.

Minden szülő számára a legfontosabb gyermeke, gyermekei egészsége. Tapasztalatunkkal és elkötelezettségünkkel ebben szeretnénk biztonságot adó, megnyugtató partnerei lenni a hozzánk fordulóknak!